Rinus Buijs
Rinus Buijs

Rinus Buijs

Rinus Buijs is op jonge leeftijd (6 jaar) begonnen met schilderen. Tot zijn 18e jaar heeft hij geschilderd. Zijn vader was kunstschilder – en meester huisschilder. Rinus mocht helpen met kleuren mengen en enkele voorbereidingen treffen. Zo kwam hij al snel met schilderen in aanraking. Het was, voor een gezin van 8, erg moeilijk in het bestaan te voorzien.

Rinus is 30 jaar eigenaar geweest van een lichtreclame bedrijf en sinds 2010 heeft hij het schilderen weer opgepakt. Sinds 2013 volgt hij een opleiding bij Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst te Deventer. Daarnaast heeft hij verschillende Masterclasses en workshops in Nederland, Frankrijk en Duitsland gevolgd. Tevens heeft hij geëxposeerd in deze landen.

Het werk van Rinus is niet te categoriseren. Hij schildert zeer verschillende onderwerpen en gebruikt hier en daar wat meer verf om meer licht te creëren. Rinus ontwikkelt zich en langzamerhand komt er meer zicht in het realistisch schilderen. Op deze website kunt u kennis maken met zijn kunstwerken.

Via zijn website www.rinusbuijs.com houdt hij zijn publiek op de hoogte van nieuw werk en exposities.

SCHILDERIJEN