Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nienke van Zutphen exposeert in Medisch Centrum Eglantier

24 december 2013 - 28 maart 2014

Nienke van Zutphen is een jong beeldend kunstenares van 26 jaar. Zij tekent en schildert zeer realistisch; haar tekeningen zijn zelfs bijna niet van fotografie te onderscheiden. Bijzonder is dat Nienke in haar werk de ‘ziel’, van de mensen, dieren en landschappen, vast weet te leggen. Een onderwerp waar zij veel affiniteit mee heeft, is Afrika.
In diverse kleurschakeringen komt de schoonheid van het onderwerp je tegemoet. Afrika is een terugkomend thema in zowel tekening als schilderij, maar veelzijdig als Nienke is kan zij werkelijk alles vastleggen en daarmee vereeuwigen op papier of doek. Een belangrijk doel is in de blik, de ogen van mens en dier die op haar doeken verschijnen, de weerspiegeling van de emoties en levenservaring van hen weer te geven. Met succes, de portretten kijken terug naar de waarnemer. Ze heeft daardoor ook menig opdrachtgever weten te ontroeren.

Om haar portfolio te bekijken kunt u gaan naar www.just-in-paint.nl

Nienke exposeert van 24 december 2013 t/m eind maart 2014 in Apeldoorn bij Medisch Centrum Eglantier. Het adres is Eglantierlaan 10, 7329 AN in Apeldoorn. Een expositie die zeer de moeite waard is, en belooft mooie, onvergetelijke indrukken als u geïnteresseerd bent in realistisch werk.

Gegevens

Begin:
24 december 2013
Einde:
28 maart 2014
Evenement Tags:

Locatie

Medisch Centrum De Eglantier
Eglantierlaan 10
Apeldoorn, Gelderland 7329AN Nederland
+ Google Maps