Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ingrid Arensen schildert zaterdag 14 mei portretten op het Molenfestijn van de Eerbeekse molen

14 mei 2016 11:00 - 16:00

Er zijn een heleboel marktkramen opgesteld waar oude ambachten worden getoond als: Barbier, Touwslager, Smid, Papiermaker en Spinster. Ook is er een Steenexpert en veel informatie over het Eerbeek van vroeger.

Mij is gevraagd om te komen schilderen. Hoewel dat niet meer op de manier van vroeger gaat. Ik maak hele bonte portretten met acrylverf. Ik kan ook voor u zo’n mooi kleurig portret in opdracht maken! Lever een mooie scherpe foto in en ik ga thuis voor u aan de slag. (Prijzen vanaf €300,-)
Ik maak ook schilderijen in een heel eigen stijl van schilderen, misschien het beste te vergelijken met magisch realisme. Ze worden geboren uit beelden die in mijn hoofd ontstaan. Tegenwoordig is dat vaak pure fantasie geschilderd in felle kleuren, maar als gebeurtenissen me aangrijpen ontstaan er ook beelden in mijn hoofd die ik vertaal in een schilderij. Ik wil met mijn schilderijen de kijker een verhaal vertellen. Dat hoeft niet míjn verhaal te zijn, want ik kan ook zelf steeds weer in een andere wereld verdwalen als ik me door mijn eigen schilderijen mee laat voeren.

Het festijn duurt van 11.00u-16.00u en is aan de Kanaalweg te Eerbeek.

Zie meer van en over Ingrid

Gegevens

Datum:
14 mei 2016
Tijd:
11:00 - 16:00
Evenement Tags:

Locatie

het Molenfestijn
Kanaalweg
Eerbeek, Nederland
+ Google Maps