Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie in de Bethel-kerk De Vecht

8 oktober 2016 09:00 - 9 oktober 2016 17:00

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober zijn de schilderijen van drie “realistische” schilders, zoals zij zichzelf noemen te bewonderen in de Bethel-kerk in De Vecht.

Zo is er het werk van Reina van Werven-Coljee. Al vroeg leerde zij het vak van modetekenen maar daarnaast vond zij het tekenen van de natuur veel mooier. Jaren geleden heeft zij 4 jaar lang gemengde technieken geleerd bij Elly Bos in Beekbergen. Door haar drukke bezigheden als meubelstoffeerder, zij had een eigen zaak, kwam het er niet van. 5 Jaar geleden besloot ze om zich meer te bekwamen in het fijnschilderen met olieverf op de Academie voor Realistische Schilderkunst te Deventer (3 jaar opleiding en 2 jaar Masterclass). Ze heeft inmiddels verschillende exposities achter de rug o.a. in Antwerpen, Pezenas (Frankrijk) en in Nederland.

De vader van Rinus Buijs was kunstschilder en al vrij snel leerde hij zijn zonen realistisch fijnschilderen. Nadat Rinus 30 jaar een eigen licht reclamebureau heeft gehad pakte hij na zijn pensionering weer snel de draad op en ging naar de Academie voor Realistische Schilderkunst in Deventer en volgde daar 3 jaar de opleiding en 3 jaar de Masterclass. Hij heeft de afgelopen jaren Frankrijk, Italië en Nederland geëxposeerd. De werken van Rinus zijn ook te bewonderen op www.rinusbuijs.com. Rinus is lid van het KunstSchildersCollectief, zie www.kunstschilderscollectief.nl

Ook Anneke v.d. Veen-Vermeer heeft de Academie voor Realistische schilderkunst  te Deventer en 1 jaar masterclass gevolgd. In haar schilderloopbaan had zij het genoegen om de 2 hondjes van Prinses Margriet te mogen schilderen, zegt ze met gepaste trots.

De schilderen van de drie kunstschilders worden geëxposeerd (en zijn tevens te koop) op

8 en 9 oktober 2016 van 09:00 uur tot 17:00 uur.

De toegang is gratis!

Gegevens

Begin:
8 oktober 2016 09:00
Einde:
9 oktober 2016 17:00
Evenement Tags:

Locatie

Bethel-kerk De Vecht
Lochemsestraat 42
De Vecht, 7396PK Nederland
+ Google Maps
Website:
www.bethel42.nl